WEBSITE LATEN MAKEN GOIRLE

maatwerk professionele unieke razendsnelle gebruiksvriendelijke websites

Stel je voor: een website die jouw unieke verhaal vertelt, bezoekers betovert en ze transformeert tot loyale klanten. DreamWork Reclame laat jouw online visie tot leven komen en zorgt ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Klaar voor de volgende stap in jouw digitale reis? Stap in, wij brengen je naar de top!

Jouw visie, ons ontwerp Perfect op maat

Wil jij ook een goed doordachte website die perfect aansluit bij jouw unieke visie en behoeften? We got you! DreamWork Reclame bouwt en onderhoud websites die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook naadloos functioneren. Wij kennen als geen ander de ingrediënten die een website nodig heeft om (potentiële) klanten te verbinden aan jouw bedrijf.

Met een flinke dosis energie en plezier, creëren we een online omgeving die je merk weerspiegelt en je doelgroep aanspreekt. Of je nu je nieuwe hobby wilt showen, je hippe start-up in de spotlight wil zetten, of die webshop met jouw toffe producten: wij maken het niet alleen stijlvol en functioneel, maar nemen ook graag alle zorg uit handen.

Dus, zeg maar dag tegen saaie sjablonen en hallo tegen een website die echt bij jou past! Koffie (of thee)? Dan bespreken we jouw perfecte website!

Voordelen webdesign door DreamWork Reclame

Kies ook voor webdesign door DreamWork Reclame, kies voor succes!

Recent opgeleverd

Onze werkwijze.
Eenvoudig en goed geregeld!

Stap 1. Wensen en doelen bespreken

Welk doel heeft je website? Wie is je doelgroep? Wat voor uitstraling moet de website hebben? En welke functies moet deze bevatten? Belangrijke vragen waar goed over nagedacht moet worden voordat wij jouw website gaan designen. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte, waarin de uiteindelijke prijs staat weergegeven op basis van jouw wensen. 

Stap 2. Ontwerp & indeling

Een pakkend, professioneel website ontwerp is key voor een goede eerste indruk bij je bezoekers. De kleuren, vormen, lettertypen en afbeeldingen worden in deze fasen nauwkeurig bepaald. Wij ontwikkelen een uniek design dat aansluit bij jouw bedrijf, doelgroep en doelen. Ook maken wij een goed doordachte structuur en indeling dat zorgt voor een optimale bezoekerservaring en voor een sterke positie in Google (SEO).

Stap 3. Technische bouw

DreamWork Reclame ontwikkelt websites die snel, veilig, gebruiksvriendelijk en responsive zijn. We integreren functionaliteiten zoals: social media koppelingen, google maps, formulieren, klantreviews, portfolio, sliders, blogs, agenda, nieuwsbrieven, betalingssysteem etc. Verder nemen wij de zorg van domeinnaamregistratie, webhosting en technische setup volledig voor je uit handen. 

Stap 4. Content creatie

Vullen maar! Relevante en actuele content is een absolute voorwaarde om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. Denk aan: blogs, foto’s, klantverhalen en nieuwsbriefteksten. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van content dat helder maakt wie je bent, wat je te bieden hebt én je bezoekers aanzet tot actie. 

Stap 5. Testen & online

Wanneer de website gereed is, wordt deze nogmaals volledig getest. Alle functionaliteiten worden dubbel gecheckt op verschillende apparaten. En indien nodig verwijderen we bugs en optimaliseren we de gebruiksvriendelijkheid. Als de website naar tevredenheid functioneert dan plaatsen we de website live.

Stap 6. Onderhoud & support

Jouw website staat misschien al een tijdje online, maar je komt tot de conclusie dat je meer content of functionaliteiten wilt toevoegen. Geen probleem! Ook na oplevering helpt DreamWork Reclame je graag verder. Een website is immers nooit helemaal af.

Wil jij ook een professionele website op maat?
Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel/app naar 06 37 55 65 39.

Websites op maat
Vraag & antwoord

Er geldt geen vaste prijs voor een maatwerk website. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen, zoals het ontwerp, het aantal koppelingen, het aantal pagina’s en de functionaliteiten. Ook wordt hierbij gekeken naar wie zorgdraagt voor de content op de website. Lever je zelf de foto’s en beelden aan of wil je liever volledig worden ontzorgd?

Een maatwerk website ontworpen door DreamWork Reclame begint vanaf € 1.095,00 excl. BTW.

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw bedrijf? Vraag dan gerust een offerte aan. Onze offertevoorstellen zijn altijd vrijblijvend en gratis. Daarnaast proberen we ook mee te denken met wat haalbaar is binnen jouw budget. Zo kunnen we samen kijken hoe we tot het beste eindresultaat kunnen komen.

Na akkoord op de offerte, ben je natuurlijk hartstikke benieuwd wanneer we jouw ideeën hebben vertaald tot een stijlvol online visitekaartje. Ons team is net zo enthousiast als jij om jouw nieuwe website te delen met de buitenwereld!

Afhankelijk van de complexiteit van je website, is de gemiddelde doorlooptijd van een webdesign project ca. 2 tot 4 weken. In deze tijd ontwerpen, bouwen en testen wij je website. Zo weet je bij oplevering precies wat je krijgt! Een snelle, responsive website die precies doet wat jij wil.

Absoluut! Al onze websites worden gemaakt in het gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress. Na oplevering ontvang je een een gebruiksaanwijzing waarin duidelijk staat beschreven hoe je aanpassingen maakt in o.a. teksten, afbeeldingen en pagina’s.

Indien gewenst geven we je ook een korte training waarin de basisstappen worden uitgelegd. Zo zit je niet aan ons ‘vast’ voor iedere aanpassing, maar heb je de vrijheid om zelf je website te bewerken naar wens.

Jazeker! Naast het ontwerpen van compleet nieuwe websites, zijn wij ook gespecialiseerd in het vernieuwen van bestaande websites. Kan jouw site wel een kleine opknapbeurt of een complete make-over gebruiken?

Onze digitale stylisten staan te popelen om jouw website in een nieuw jasje te steken en nieuw leven in te blazen. Met een combinatie van creativiteit, technische knowhow en een luisterend oor naar jouw wensen, geven we jouw website een nieuwe look & feel die perfect aansluit bij jouw identiteit en doelgroep.

Daarnaast maken we jouw site volledig up-to-date, responsive, beveiligd en zoekmachine vriendelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een vernieuwde online identiteit!

Wij vinden het van belang om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Vandaar dat wij naast webdesign ook domeinregistratie en hosting aanbieden. Kortom, wij kunnen een domeinnaam voor je vastleggen en de hosting voor je uit handen nemen.

Ook voor het aanmaken van zakelijke e-mailaccounts en het verzorgen van de koppelingen met Google Suite en Office 365 kan je bij ons terecht.

In onze offertevoorstellen doen we veelal gelijk een concreet voorstel wat het zou kosten om ook ons support-en onderhoudscontract af te nemen. Onze support en onderhoudskosten liggen tussen de 25 – 35 euro per maand afhankelijk van de omvang van de website.

Onderhoud en support zijn cruciale aspecten van webdesign, en we begrijpen hoe belangrijk het is om jouw website na de lancering soepel te laten draaien. Wij nemen daarom graag deze zorg voor jou uit handen, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent: je bedrijf runnen.

Om jouw website na de lancering soepel te laten draaien en jou te ontzien, kan je na oplevering van je website het support- en onderhoudscontract bij ons afsluiten. D.m.v. ons support- en onderhoudscontract zijn we er voor je om je bij elke stap van de weg te ondersteunen. Bij dit contract is het volgende inbegrepen:

Onder support en onderhoud valt onderstaande:

  1. Gemoedsrust: Met ons contract op zak hoef je je nooit zorgen te maken over technische hiccups. Wij zorgen voor de achterkant, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet.
  2. Regelmatige updates: Technologie en trends evolueren snel. Wij zorgen ervoor dat jouw site altijd bijgewerkt is met de nieuwste software en beveiligingspatches.
  3. Directe hulp: Loop je ergens tegenaan? Ons team is slechts een telefoontje of e-mailbericht verwijderd. Geen urenlange zoektochten naar oplossingen; wij staan voor je klaar.
  4. Back-ups en beveiliging: We maken regelmatig back-ups van jouw website en implementeren de beste beveiligingsmaatregelen om je te beschermen tegen ongewenste risico’s.
  5. Hostingskosten: Wij bieden onze klanten graag een zorgeloze ervaring door het beheer van domeinregistratie en hosting uit handen te nemen. Zo hoef jij jezelf niet te verdiepen in het grote aanbod providers of in complexe configuraties.
  6. Prestatie monitoring: Wij houden een oogje in het zeil om te zorgen dat alles soepel blijft lopen. Als er iets misgaat, zijn we er snel bij om het op te lossen.
  7. Content aanpassingen: Wil je iets nieuws toevoegen of veranderen? Wij staan paraat om je content fris en up-to-date te houden.

Onze support- en onderhoudscontracten variëren van €25 – €35 per maand. Afhankelijk van de grootte van je website.

Dus, denk aan ons als je persoonlijke website-buddy! Zorgeloos en altijd ondersteund; dat is wat je krijgt met ons support- en onderhoudscontract. 

In een zee van reclamebureaus is het lastig kiezen, toch? Maar wat als ik je vertel dat wij betaalbare diensten combineren met een snelle levering? Wij hebben geen duur bedrijfspand of een groot team dat betaald moet worden. Bij ons geen kleine lettertjes of onverwachte wendingen, alleen korte, directe communicatielijnen. En het allerbelangrijkste? Een persoonlijke aanpak, want elk merk verdient onze onverdeelde aandacht. Stap aan boord, en ervaar het zelf!

Kiezen voor DreamWork Reclame betekent kiezen voor efficiëntie, kwaliteit en een betrouwbare partner die met je meedenkt en voor je klaarstaat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Zij gingen jou voor...

Webdesign Goirle

Laat ons exact weten wat je zoekt! Vul het aanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Ik ontvang graag een prijsopgave

© 2023 DreamWork Reclame 

Algemene voorwaarden   |    Privacybeleid