Wilt u ook... een top positie in Google? meer websitebezoekers? nieuwe klanten werven?

Wilt u ook... een top positie? meer web bezoekers? nieuwe klanten?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) omgeving Breda - Tilburg

Scoor hoger in zoekmachines

Wil jij jouw doelgroep beter bereiken en het maximale uit je website halen? Wil je online domineren in jouw branche zonder torenhoge online marketingkosten te hoeven betalen? Geen probleem! Met onze SEO-diensten zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop een ijzersterke positie krijgt in Google en beter vindbaar wordt voor potentiele klanten. Want hoe beter de SEO optimalisatie, hoe meer website verkeer.

Wat is SEO?
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van een website met als doel zo hoog mogelijk in de organische (gratis) zoekresultaten van zoekmachines te belanden. Onder SEO vallen onder andere technische optimalisaties, content optimalisaties en de opbouw van autoriteit via linkbuilding. Met een zoekmachine geoptimaliseerde website scoor je meer online bekendheid, trek je meer relevante bezoekers aan én meer leads!

Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig onmisbaar wil je in beeld komen bij een breed publiek en om jouw concurrentie een stapje voor te zijn. Al heb je nog zo’n goed product of dienst… als niemand van jouw bestaan af weet, dan verkoop je ook niets.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

Ervaar zelf wat onze klanten al hebben ontdekt:

Hogere posities in de zoekresultaten

Aantrekken van kwalitatieve bezoekers

Verhoogde merkbekendheid

Meer leads en omzet

Stijging betrouwbaarheid van uw website

Geen advertentiekosten

Wist je dat...

75% van de gebruikers niet voorbij pagina één van de zoekresultatenpagina's klikt?

De 3 pijlers van SEO

Techniek

Begrijpt Google de techniek achter mijn website en is mijn site gebruiksvriendelijk en snel voor bezoekers?

Content

Beantwoordt mijn content de vraag van mijn bezoeker en is de informatie die ik geef echt waardevol voor ze en voor Google?

Autoriteit

Hoe betrouwbaar komt mijn website over en hoeveel invloed heeft mijn website?

Techniek

Het succes van een website valt of staat met de techniek. Een technisch sterke website presteert beter in de zoekresultaten. Dit betekent meer organisch bezoek aan uw site én doorgaans meer omzet. Technische gebreken of fouten kunnen er voor zorgen dat de website slecht of helemaal niet vindbaar is. Alle overige inspanningen, bijvoorbeeld op het gebied van content en autoriteit, hebben in dat geval geen nut. Daarom is het van groot belang dat een website op de juiste manier is ingericht. DreamWork Reclame zorgt ervoor dat jouw website SEO technisch uitstekend in elkaar zit. Dit doen wij o.a. door het optimaliseren van de website snelheid, URL structuur, interne linkstructuur, mobielvriendelijkheid en de indexeerbaarheid.

Content

Zonder goede content zal een technisch perfecte website nooit goed scoren, laat staan een domein worden met hoge autoriteit. SEO geoptimaliseerde content, zoals tekst, afbeeldingen en video’s, is dus een onmisbare voorwaarde voor een goede organische vindbaarheid. Wij creëren relevante, unieke en waardevolle content voor uw bezoekers die ook nog eens optimaal is voor zoekmachines. Van zoekwoordenonderzoek en het correct gebruiken van keywords tot het schrijven van SEO vriendelijke teksten en headings. 

Autoriteit

Last but not least is linkbuilding. Dit specialisme draait om het werven van links van externe websites die verwijzen naar jóuw website. Het doel van linkbuilding is om de autoriteit van je website te vergroten. Waardoor je website in waarde groeit en je een hogere positie bereikt in zoekmachines. Linkbuilding is een erg arbeidsintensief proces wat eigenlijk nooit af is. DreamWork Reclame controleert de kwaliteit en meerwaarde van de links die op dit moment naar je pagina linken én wij zorgen voor een forse toename in het aantal backlinks naar jouw website.

Klaar om je SEO uit te besteden?

Je bedrijf gaat als een speer! Maar in de zoekresultaten is daar helaas nog maar weinig van te zien. Waarom toont Google die vervelende concurrenten wél en jouw website niet? Tijd voor zoekmachine optimalisatie! 

DreamWork Reclame heeft alle kennis in huis om jouw website naar een top positie in zoekmachines te brengen! We helpen je graag bij samenstellen van een persoonlijk SEO pakket. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt binnen één werkdag reactie. 

Vraag een gratis SEO scan aan!

Benieuwd wat SEO voor uw bedrijf kan betekenen? 

© 2021 DreamWork Reclame