• 06 37 55 65 39
  • info@dreamwork-reclame.nl
  • Baarle - Nassau / Hertog

Kenmerken webdesign door DreamWork Reclame

01

Gebruiksvriendelijk

02

Hoge bezoekersaantallen

03

Snelle laadtijd

04

Zoekmachine optimalisatie

05

Responsive

06

Beveiligd

Wij staan voor creatief en professioneel webdesign

  • Vertaalslag van uw wensen en huisstijl
  • Passend bij uw bedrijf en bezoeker
  • Leidt tot conversies
  • Gratis training WordPress & Google Analytics

1. Wensen en doelen vaststellen

Wat wilt u met uw website bereiken? Wilt u uw diensten promoten, producten verkopen of kennis delen? Wie is uw doelgroep? Wat voor uitstraling / stijl moet uw website hebben? Welke functies moet uw website bevatten? Belangrijke vragen waar goed over nagedacht moet worden voordat wij uw website gaan bouwen. Om duidelijk in beeld te krijgen wat uw wensen zijn, vult u tijdens het eerste gesprek een vragenlijst in. Vervolgens ontvangt u een offerte, waarin de uiteindelijke prijs staat weergegeven op basis van uw wensen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verassingen te staan. 

2. Webdesign & webstructuur

Een pakkend, professioneel website ontwerp is key voor een belangrijke eerste indruk die ertoe leidt dat bezoekers een aankoop doen op uw website of contact met u opnemen. De kleuren, vormen, lettertypen en afbeeldingen worden in deze fasen nauwkeurig bepaald. DreamWork Reclame ontwikkelt een uniek design dat aansluit bij uw bedrijf, doelgroep en doelen. Ook maken wij een goed doordachte structuur en indeling dat zorgt voor een optimale bezoekerservaring en voor een ijzersterke positie in Google (SEO).

3. Ontwikkeling & implementatie

Het visueel ontwerp is klaar en in deze technische fase gaat DreamWork Reclame uw website bouwen in het Content Management Systeem (CMS) WordPress. We ontwikkelen websites die snel, veilig, gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk en responsive zijn. Op basis van uw wensen integreren we functionaliteiten zoals: contactformulieren, klantreviews, portfolio, blogs, taalwissels, agenda, e-mailsysteem, boekingssysteem, e-commerce software en betaalmogelijkheden. Wij connecten uw website met Google Analytics, Google Search Console, Google My Business en indien gewenst ook met Google Shopping en Google Adwords. Verder nemen wij de zorg van domeinnaamregistratie, website hosting en technische setup uit handen. 

4. Content creatie

Vullen maar! Relevante en actuele content is een absolute voorwaarde om uw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Denk aan: blogs, persberichten, klantverhalen en nieuwsbriefteksten. DreamWork Reclame is gespecialiseerd in het creëren van effectieve en waardevolle teksten en beeldmateriaal die helder maken wie u bent, wat u te bieden heeft én uw bezoekers aanzet tot actie. 

5. Testen & online

Wanneer de website gereed is, wordt de website nogmaals volledig getest. Alle functionaliteiten worden dubbel gecheckt op verschillende apparaten. En indien nodig verwijderen we bugs en optimaliseren we de gebruiksvriendelijkheid. Als de website naar tevredenheid functioneert dan plaatsen we de website live.

6. Onderhoud & support

Uw website staat misschien al een tijdje online, maar u komt tot de conclusie dat u een extra functionaliteit wilt toevoegen. Geen probleem! Ook na oplevering van uw website helpt DreamWork Reclame u graag verder. Een website is immers nooit helemaal af!

7. Training WordPress

Na oplevering van uw website, bieden wij u een gratis WordPress training aan. Hierin leggen wij de basis uit van dit gebruiksvriendelijke programma, zodat u gemakkelijk zelf foto’s en teksten kan aanpassen en berichten en pagina’s kan toevoegen. Indien gewenst geven wij u ook gratis training WooCommerce (webshop implementatie), Mollie (betaalsysteem) en Google Analytics (inzicht in bezoekersaantallen en gedrag bezoekers).

Uw website is uw online visitekaartje

Een bezoek aan uw website of webshop is het populairste eerste contactmoment van potentiële klanten. Een goed uitziend en duidelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die belangrijke eerste indruk zorgt ervoor dat bezoekers doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met u op te nemen of een aankoop te doen. Een goed functionerende en professionele website is een belangrijk succesfactor voor een succesvol bedrijf.

Reclamebureau DreamWork Reclame kent als geen ander de ingrediënten die een website nodig heeft om (potentiële) klanten te verbinden aan uw bedrijf. Wij bouwen en onderhouden websites die perfect aansluiten bij uw bedrijf, huisstijl en doelgroep. Iedere doelgroep vereist een andere manier van aanspreken, wij ontwerpen precies die look & feel die nodig is om uw doelgroep te bereiken.

Den Engel Baarle-Nassau

Hotel & Brasserie

Sport en Fitness van Dijk

Sportschool

ClemensBouwBeheer

Bouwbedrijf

Plastic Flesjes Statiegeld

Knapzak Benelux

Medicum Consult

Bedrijfsartsen

Endless Love Presets

Fotobewerking

Whitestrips Nederland

Tanden bleken

Montalin Origineel

Kruiden

Fluffy Hondenmanden

hondenmanden

Willemse grondboringen

Grondboringen

Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen. Wij doen ons best om u binnen één werkdag een offerte op maat aan te bieden. 

Offerte aanvraag