Kenmerken webdesign door DreamWork Reclame

01

Gebruiksvriendelijk

02

Hoge bezoekersaantallen

03

Snelle laadtijd

04

Zoekmachine optimalisatie

05

Responsive

06

Beveiligd

Wij staan voor creatief en professioneel webdesign

1. Intake

U wilt een nieuwe website en hebt daar bepaalde ideeën over. Samen bekijken we tijdens een intakegesprek wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn.

2. Planning

We bepalen samen wat er gebouwd gaat worden en uit welke onderdelen de website zal bestaan. Samen met een planning die laat zien wat we van elkaar kunnen verwachten.

3. Ontwerp & ontwikkelen

In de ontwerpfase starten we met de ontwikkeling van verschillende ontwerpen voor de website, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende apparaten waarop deze wordt bezocht. Hierin is genoeg ruimte voor aanpassingen, totdat u tevreden bent. Vervolgens gaan we de website bouwen.

4. Content

Content is king! In deze fase gaan we inhoud schrijven en plaatsen op de website. Onder content worden de volgende elementen verstaan: tekst, afbeeldingen, blogs, nieuws, artikelen, etc… We creëren unieke content dat aanspreekt, opvalt, hoog scoort in Google en uw bezoekers overhaalt om over te gaan op actie. Samen met u bepalen we de topics. Vullen maar!

5. Testen & online

Wanneer de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en de website compleet is, is het tijd om online te gaan! De website is nu toegankelijk voor de rest van de wereld. Wij zorgen ervoor dat Google uw website zo snel mogelijk kan vinden.

6. Onderhoud

De website staat misschien al een tijd online, maar u was toch nog even die functionaliteit vergeten die u nu toch graag wilt gebruiken. Bij ons geen probleem, want nadat een website is opgeleverd helpen we u graag bij het onderhoud. Een website is immers nooit helemaal af!

Uw website is uw online visitekaartje

Een bezoek aan uw website is het populairste eerste contactmoment van potentiële klanten. Een goed uitziend en duidelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die belangrijke eerste indruk zorgt ervoor dat bezoekers doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met u op te nemen of een aankoop te doen. Een goed functionerend en professionele website is een belangrijk succesfactor voor een succesvol bedrijf.

Reclamebureau DreamWork Reclame kent als geen ander de ingrediënten die een website nodig heeft om (potentiële) klanten te verbinden aan uw bedrijf. Wij bouwen en onderhouden websites die perfect aansluiten bij uw bedrijf, huisstijl en doelgroep. Iedere doelgroep vereist een andere manier van aanspreken, wij ontwerpen precies die look & feel die nodig is om uw doelgroep te bereiken.

Den Engel Baarle-Nassau

Hotel & Brasserie

Sport en Fitness van Dijk

Sportschool

ClemensBouwBeheer

Bouwbedrijf

Medicum Consult

Bedrijfsartsen

Endless Love Presets

Fotobewerking

Whitestrips Nederland

Tanden bleken

Petsmusthaves

Dieren webwinkel

Willemse grondboringen

Grondboringen

Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen. Wij doen ons best om u binnen één werkdag een offerte op maat aan te bieden. 

Offerte aanvraag